preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


PRIVATNOST
COVID 19-PROTOKOL

 

Priloženi dokumenti:
Protokol organizacije rada COVID 19 2021.-22. web.pdf
Upute-za-sprjecavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-predskolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-skola-u-skolskoj-godini-2021.-2022..pdf
Modeli i preporuke za provedbu nastave u 2021-2022 (1) 31 8.pdf
Postupanje-s-bliskim-kontaktima-u-odgojno-obrazovnim-ustanovama-Mjera-zdravstvenog-nadzora-u-samoizolaciji.pdf
12.11. 2021.Odluka o uvodenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja - 12. studenoga 2021..pdf
Upute-za-sprjecavanje-i-suzbijanje-epidemije-bo15.11.2021. DOPUNA HZJZ -COVID-19-vezano-uz-rad-predskolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-skola-u-skolskoj-godini-2021.-2022.-1.pdf
Preporuke HZJZ 10.1.2021. Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-ver17.pdf
Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-ver18-1.pdf
31012022 Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-ver19-1.pdf
12022022 Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-ukidanje-samoizolacije-ucenika.pdf
25022022 Upute-za-sprjecavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-predskolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-skola-u-skolskoj-godini-2021.-2022.-2.pdf
Odluka Stozera civilne zastite RH od 28. veljace 2022 .pdf
Mogucnosti-izvodenja-izvanucionicke-nastave-vezano-uz-pandemiju-COVID-19-2.docx -7-3-2022-1.pdf
17032022 Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-ver-21-1.pdf
18032022 Upute-za-sprjecavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-predskolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-skola-u-skolskoj-godini-2021.-2022.-3.pdf
21032022 Karantena i izolacija ucenika i djece predskolske dobi v.21.pdf
8.4.2022. Preporuke-za-sve-odgojno-obrazovne-ustanove-od-predskolskog-uzrasta-do-visokog-obrazovanja-ukljucujuci-ucenicke-i-studentske-domove.pdf

TABLETI
MEDIJSKA PISMENOST
E-DNEVNIK

POVIJEST ŠKOLE
JELOVNIK
Pogledajte...

     

 
 
 
 
 
 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 2. 2011.

Ukupno: 358512
Ovaj mjesec: 41
Ovaj tjedan: 305
Natječaji i projekti

Čitanjem do zvijezda – kviz u znanju i kreativnosti je projekt Hrvatske mreže školskih knjižničara koji su pokrenuli knjižničari Međimurske županije još 2009. s ciljem je poticanja timskog rad, ali i individualnih napora; poučavanja korisnika, posebice djece i mladij, informacijskim tehnikama, vještinama i znanjima; radu na unaprjeđenju životnih vještina i sposobnosti djece i mladih; poticanja razvoja kreativnosti djece i mladih; poticanja djecu i mlade na organizirano i smisleno provođenje slobodnog vremena  te stvaralaštva.

Naši će se učenici u veljači 2016. godine prvi put uključiti u natjecanje u čitanju o kojem više možete pročitati ovdje.

 

Nacionalni kviz za poticanje čitanja, u organizaciji Knjižnica grada Zagreba, Hrvatskog centra za dječju knjigu te Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice, provodi se on line u narodnim i školskim knjižnicama diljem Hrvatske a putem knjižnica, škola i kulturnih društava i u dijaspori.
Za vrijeme Mjeseca hrvatske knjige (15. listopada - 15. studenoga) knjižnice i škole na svoje e -mail adrese dobivaju informacije o provođenju kviza kao i linkove na on line upitnik i on line plakat kviza. 

Učenici naše škole već treću godinu zaredom aktivno sudjeluju u rješavanju kviza čija je svhra animirati interes i ljubav djece i mladih prema knjizi i čitanju. 

Dodatne informacije o projektu dostupne su na Web stranicama Knjižnica grada Zagreba

 

 "Moja prva knjiga" državni je natječaj za sve učenike osnovnih škola, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Natječaj se sastoji u pisanju i ilustriranju vlastite priče, a glavna nagrada je tiskanje najboljih radova koje biraju poznati hrvatski književnici Sanja Pilić i Tito Bilopavlović.

Svrha natječaja je poticanje mašte i kreativnosti, razvoj likovno-literarnih vještina te osvještavanje djece i mladih o njihovim pravima, odgovornosti za okoliš i potrebi brige za zajednicu.

Izrađene likovno-literarne radove potrebno je poslati do 31. ožujka 2016.

 

Detalji natječaja nalaze se na mrežnim stranicama Centra za neohumanističke studije i u brošuri natječaja

Kako bi lakše izradili svoju prvu knjigu kliknite ovdje

 


 KAMPANJA "Matoš i ja"

 Povodom obilježavanja  stogodišnjice smrti Antuna Gustava Matoša, Nacionalna i sveučiilišna knjižnica u Zagrebu predstavila je 18. ožujka Virtualnu zbirku djela Antuna Gustava Matoša, istaknutog hrvatskog pjesnika, novelista i novinara. Uz Virtualnu zbirku djela Antuna Gustava Matoša, predstavljena je i digitalna zbirka Matoš i ja kojom se želi skrenuti pozornost na Matoševa djela te potaknuti učenike i širu javnost na ponovno čitanje njegovih djela. 

Učenici naše škole također su sudjelovali u izgradnji digitalne zbirke Čitamo Matoša, a ovim putem predstavljamo i cjelokupni prilog snimljen u našoj školi.

 

 

VIRTUALNE UČIONICE

LOGO-HIŽA ZNANJA

hiža znanja

Kliknite na logotip za preuzimanje i dodatne informacije!


Misija i vizija škole

MISIJA

Kontinuiranim podizanjem kvalitete rada i primjenom suvremenih metoda poučavanja stvarati preduvjete za kvalitetno obrazovanje učenika. Kroz poticanje kompetencija i kreativnosti razvijati prepoznatljive vrijednosti. Zajedništvom učenika i djelatnika škole te u suradnji sa zajednicom njegovati svijest o važnosti očuvanja prirodne i kulturne baštine našega kraja.

 

Vrijednosti: humanost, uvažavanje različitosti, kreativnost, suradnja, njegovanje prirodne i kulturne baštine našeg kraja.

VIZIJA

Bezvremenski izvor znanja koji povezuje u različitosti i prijateljstvu te raste u zajedničkoj kreativnosti otkrivajući radost učenja. Škola koja kroz suradnju sa zajednicom stvara nove vrijednosti.

MOTO ŠKOLE

«Mala škola velikog srca.»


UPISI U 1. RAZRED

GLAZBENA ŠKOLA


FRANJO HORVAT KIŠ


Babičini recepti loborskog kraja


SVE O UPISIMA U SŠ

     


UDŽBENICI I OSTALO

RASPORED INFORMACIJA

škola

Priloženi dokumenti:
Raspored sati od 5.11.2021..pdf


Micro:bit-upute

Robotika-mBot


VIŠE O CARNET USLUGAMA

Daroviti učenici


Radovi učenika

      Klikni na sliku i pogledaj !


Čestitke

preskoči na navigaciju