preskoči na sadržaj

Osnovna škola Franje Horvata Kiša Lobor

 > Naslovnica
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

VAŽNA OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE - ODVIJANJE NASTAVE PREMA MODELU C - online od 7.9. do 18.9.2020.

Autor: Tamara Herceg Babić, 6. 9. 2020.

Dragi učenici, cijenjeni roditelji,

u nastavku donosimo nekoliko informacija o početku nastave u našoj školi.

Dobro nam došli u novu školsku godinu. Ova školska godina počinje drugačije od svih do sada. Pripremajući se za početak ove školske godine, nadali smo se da ćemo se vidjeti u prostorima škole 7. rujna, te poštujući sve preporuke započeti s radom uživo. Kako se nalazimo u nepredvidljivom vremenu, ta nam se situacija naglo promijenila od planiranog.

Obavještavamo vas kako će se nastava za učenike Osnove škole Franje Horvata Kiša Lobor i glazbeni odjel škole u razdoblju od 7.9.2020. do 18.9.2020. godine odvijati  prema MODELU C koji podrazumijeva to da svi učenici početkom nastavne godine prate nastavu na daljinu koja, uz ostalo, podrazumijeva dvosmjernu komunikaciju na daljinu na relaciji učenik-učitelj/nastavnik, kao i samostalni rad učenika od kuće.

Zbog zaprimljene obavijesti jednog od zaposlenika Škole o tome da je COVID 19 pozitivan, hitno je kontaktirana epidemiološka služba Krapinsko-zagorske županije vezano uz preporuke o daljnjem postupanju. Od strane epidemološke službe povratno je zaprimljena informacija kako je za još 5 zaposlenika Škole  određena mjera samoizolacije. Kontaktiran je lokalni stožer civilne zaštite, zatim Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije i Osnivač – Krapinsko-zagorska županija te su razmatrane opcije vezano uz odabir najprikladnijeg modela sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Sukladno preporukama u dokumentu „Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID 19“ donesena je Odluka o prelasku na Model C – odvijanje nastave online za razdoblje od 7.9.2020. do 18.9.2020. godine za učenike osnovne i glazbenog odjela Škole (u privitku).

Detaljne upute o organizaciji online nastave dobit ćete tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana od razrednika.

Vjerujemo kako su svima izazovna nepredvidljiva događanja oko nas, no u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti svih učenika i djelatnika škole prva dva tjedna učit ćemo online, a nakon toga u učionici.

Dragi učenici, raduje nas početak nastave s vama, veselimo se  susretu i radu s vama (i onom online i u učionici) i ne bojimo se izazova koji su pred nama. Samo hrabro!

 

Srdačno,

djelatnici OŠ Franje Horvata Kiša Lobor

 


Priloženi dokumenti:
Odluka_-_model_C.pdf (839.14 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Franje Horvata Kiša Lobor / Trg sv. Ane 28, HR-49253 Lobor / os-fhorvata-kisa-lobor.skole.hr / ured@os-fhorvata-kisa-lobor.skole.hr
preskoči na navigaciju